ACTIVA +60

ACTIVA +60

  • Categoría de la entrada:Autocura

Avui fa 1 any que es va iniciar el nou format del projecte Activa el +60 via What’s App de difusió d’activitats que es fan a Terrassa, i per a tota la ciutadania. Actualment el programa ja té 770 persones que diàriament de dilluns a dijous reben tres missatges en català o castellà, segons la preferència idiomàtica, amb propostes per gaudir d’un envelliment actiu.
Durant aquest any s’han difós més de 490 activitats de les quals  49% han estat organitzades per 27 serveis municipals (de forma individual, entre dos o més serveis, o per serveis amb col•laboració d’entitats socials) i el 47% han estat organitzades per 81 associacions, entitats o fundacions de la ciutat.

S’ha fet una enquesta de valoració del programa  i  l’índex de satisfacció de les persones participants es situa en un 4,7 de mitjana sobre 5. El programa està tenint molt èxit perquè permet estar al dia del que es fa a la ciutat, i escollir i remenar entre moltes opcions a fer! 

Si estàs pensant en apuntar-t’hi, omplir aquest formulari: https://forms.gle/zT1CbZ8hmXEJYMMt7, on podràs indicar quin tipus d’activitats t’agraden i de les que voldries estar al dia.

Deja una respuesta