Aquest és un espai on myCarenet vol compartir les novetats del projecte, algunes reflexions sobre el gran repte de les cures que tenim com a societat i aquelles bones pràctiques que puguin aportar una mica de llum als lectors. 

Institut de les desigualtats

Ârret, una APP impulsada per l'Institut de les desigualtats i desenvolupada per myCarenet, servirà per facilitar la comunicació d'episodis o incidents relacionats amb la violència de gènere a la ciutat de Dakar, al Senegal. Aquesta App permet empoderar a la víctima i alhora serveix per sensibilitzar a la població envers aquesta problemàtica.

Foment Terrassa

Expliquem myCarenet a Foment

Avui hem tingut l'oportunitat d'explicar les avantatges de myCarenet a estudiants del Curs d'Atenció domiciliària promogut per Foment de Terrassa. Encantats de contribuir a generar una ocupació de qualitat i reglada en el món de les cures. Gràcies @trsocupacio per organitzar la trobada.

FòrumInnova

Participem FòrumInnovaSBD

Avui hem tingut la oportunitat de donar a conèixer myCarenet al Fòrum Innova de Sabadell. Ha estat una jornada molt profitosa per conèixer altres projectes i iniciatives amb les que colaborar i crear sinergies. Moltes gràcies a l'àrea de promoció econòmica de Sabadell per convidar-nos #cura #xarxa #comunitat #FòrumInnovaSBD

La poesia de cuidar

La poesia de cuidar

Aquest recull de contes escrit de manera delicada i senzilla per la Carme Cases és una carícia a la humanitat. En aquest món tempestuós ple de presses i neguits es fa imprescindible aturar-se per adonar-se del que realment importa. Quan desplacem el JO a favor del nosaltres aconseguim que la comunitat cuidi dels seus des de la tendresa i el respecte.

Cultura lliure

La Cultura ens iguala i allibera

cultura i el coneixement com quelcom essencial per qualsevol societat que es vulgui anomenar inclusiva. En un món dominat per l'hedonisme de les xarxes on la bellesa o el benestar material s'emporta massa mèrit, és fonamental recuperar el prestigi de les persones per els seus coneixements, valors socials o culturals.

Prou barreres

Ahir vam assistir a la xerrada organitzada per l’oficina de capacitats diverses de l’Ajuntament de Terrassa sobre l’assistent personal. Un recurs molt …

Dona cuidadora

La cura en femení.

A les portes del 8 de Març, volem visibilitzar la situació de moltes dones que han asumit la cura de les persones amb dependència. Són mares, germanes, tietes o fins i tot avies. Per elles, el nostre més sincer reconeixement. Tant de bo myCarenet les pugui ajudar ben aviat.

El manifest de les cures

El manifest de les cures

Us recomanem la lectura d’aquest llibre breu però ben enfocat. En la seva mirada s’hi veuen reflectits molts dels valors de myCarenet. …

Activa +60

ACTIVA +60

Avui fa 1 any que es va iniciar el nou format del projecte Activa el +60 via What’s App de difusió d’activitats …