Aquest és un espai on myCarenet vol compartir les novetats del projecte, algunes reflexions sobre el gran repte de les cures que tenim com a societat i aquelles bones pràctiques que puguin aportar una mica de llum als lectors. 

Reunió Kick Off APP Compartim

Avui hem fet la reunió de Kick-Off de l'APP COMPARTIM dins el Programa Transforma del HiSS Hub d'Innovació Social i Sanitària. Tot apunt per iniciar les diferents accions i col·laboracions que permetran validar i millorar aquesta solució. Esperem serà de gran ajuda en la prevenció de la soledat en persones adolescents i joves amb discapacitat intel·lectual.

Avui hem assistit a la sessió d'obertura del Programa Transforma. Estem molt contents que un dels nostres projectes digitals, l'APP COMPARTIM ha estat seleccionada, entre més de 80 candidatures, com una de les 10 propostes que rebran assessorament i finançament per part del Hub d'Innovació Social i Sanitària impulsat pel Consorci Sanitari de Terrassa. Ha estat molt interessant compartir aquesta sessió amb els altres projectes seleccionats. Moltes gràcies de nou per la confiança.

Neix myCarenet_apps

L'experiència en el desenvolupament i implantació de myCarenet ens ha portat a adonar-nos que els nostres coneixements i experiències poden servir per ajudar a altres persones vulnerables. És per això que avui us volem presentar www.mycarenet.es/apps Si sou una entitat social, centre educatiu o administració que us cal una solució digital al vostre problema o repte no dubteu en contactar.

Col·laboració Fundació Avan

Avui hem presentat les funcions i possibilitats de mycarenet a un grup de persones i familiars vinculades a la Fundació Avan La seva mirada i opinió segur que ens aportarà riquesa i oportunitats de millora que esperem facin de l'app una eina també ajustada a les necessitats de les persones afectades per malalties neurològiques i/o els seus entorns cuidadors. #cuidemnos #cuidarquicuida #neurologia #avan

Innobreak Fundació iSocial

Ahir vam participar com a ponents en l'Innobreak organitzat per Fundació iSocial sobre noves eines de suport als entorns cuidadors no professionals. Un plaer coincidir amb Iñigo Kortabitarte de OKencasa en la presentació de noves propostes tant innovadores com humanes. Moltes gràcies per comptar amb myCarenet en aquest espai de difusió i reflexió.

El passat dimecres 21 de Juny vam tenir la sort de poder assistir a la 10a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació organitzant pel departament de Promoció econòmica al Vapor Llonch de Sabadell. Una jornada de networking molt interessant on hem pogut compartir experiències i generar sinergies. Gràcies a la organització per comptar amb nosaltres.

Després de molta feina, esforç i complicitats, ahir l'APP COMPARTIM va rebre el reconeixement dels PREMIS IMPULS FP en la modalitat d'exelencia docent. Des de myCarenet és un privilegi participar com a desenvolupadors digitals en benefici d'aquesta iniciativa d'educació inclusiva impulsada per l'IFE de l'Institut Montserrat Roig de Terrassa i orientada a millorar els aprenentatges de l'alumnat IFE amb necessitats educatives especials.

Avui hem tingut l'oportunitat de poder explicar els valors pedagògics de l'APP Compartim a la facultat de pedagogia de la Universitat de Barcelona. Aquesta APP busca millorar els aprenentatges de les persones amb necessitats educatives especials que cursen l'IFE (itinerari formatiu específic). Aquesta iniciativa va néixer fa un any a l'IFE de l'institut Montserrat Roig de Terrassa

Article Núvol APP COMPARTIM

Avui el Diari Núvol, digital de cultura, ens dedica un article per explicar l'APP COMPARTIM, una nova eina pedagògica que hem desenvolupat per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu que cursen els itineraris IFE. L'APP ja l'estan fent servir prop de 100 alumnes i docents de diferents centres educatius. Podeu llegir l'article sencer aquí