FAQ's

Les preguntes i respostes més habituals

La versió beta actual és una webapp d’accés restringit als usuaris que l’estan testejant. Més endavant, myCarenet estarà disponible a Google play i APP store i serà compatible amb tots els dispositius, tant Android com IOS

myCarenet es podrà utilitzar amb totes les seves funcionalitats en qualsevol smaportphne. Per fer-la més accessible, també es podrà utilitzar en qualsevol tableta o ipad. 

La gran majoria de les característiques que ofereix mycarenet es podran gaudir de manera gratuita sense límit de temps.

Alhora i, depenent de quin rol es tingui dins la xarxa,  hi haurà alguns serveis opcionals de pagament que  l’usuari podrà escollir voluntàriament contractar-los o no segons les seves necessitats i preferències. 

Si tot va bé i els resultats del test són favorables, esperem poder oferir myCarenet  aproximadament el mes de Setembre del 2022

Per myCarenet aquest és un aspecte crucial de la seva proposta i aporta múltiples solucions a l’usuari per poder gaudir de les prestacions de l’app de manera segura. Alguns exemples són el filtre de les persones que es donen d’alta, el tractament de les dades de contacte o el sistema de valoracions i referències dels suports. 

myCarenet, entre altres valors, vol promocionar la professionalització i inserció laboral de persones competents i motivades en el sector socio-sanitari. El seu circuit de contractació estarà dins els canals legals previstos.

Aquest és un escenari digne i segur per totes les parts que, encara pugui semblar més honerós, és el camí que cal seguir sens dubte. 

Aquelles persones que facin pactes fora del marc legal  els quedarà bloquejat l’accés a l’app.

myCarenet admet diferents rols dins la seva xarxa:

  1. Persones amb necessitats de suport.
  2. Familiars de referència de persones amb necessitats de suport.
  3. Suport professional
  4. Suport comunitari
  5. Ambdós (em cal suport però puc fer també suport comunitari)
  6. Comerç de proximitat
  7. Empresa o entitat especialitzada en  dependència.
  8. Empresa o entitat de patrocini de l’activitat  dins l’app

El passat mes de Març ja es va fer un primer test en versió beta amb un grup de 40 persones durant 30 dies que va concloure amb força èxit. 

Actualment s’està fent un  segon test a la ciutat de Terrassa amb més usuaris i més rols diferents que permeti validar la proposta de valor de l’APP així com la usabilitat de la mateixa. Si estàs interessat en participar-hi tant sols has d’omplir el formulari clicant el botó de «M’hi apunto» al final d’aquest apartat o anant a «Contacte» en el menú superior.

Per saber més coses, pots clicar el botó que tens just aquí sota o anar a la pestanya de contacte. Allà podràs deixar les teves dades i escollir com vols ser informat o participar de cara als propers mesos.