Logo horitzontal fons blanc

Malgrat no ser la seva activitat principal, myCarenet ha posat els seus coneixements tècnics al servei d'iniciatives socials o educatives amb l'ànim de facilitar l'abordatge digital de problemàtiques que pateixen els col·lectius més vulnerables. A continuació podeu veure alguns exemples d'aplicacions que myCarenet ha desenvolupat:

 

Com ja sabeu, myCarenet és una APP dirigida a fer suport a les persones amb dependència o les seves families. Aquí podeu veure una mostra d’algunes de les funcions que pot fer.  L’App és molt fàcil de personalitzar i concretar a les prioritats de les entitats o administracions que  estiguin interessades en implantar-la en el seu territori o col·lectius. 

Compartim és una APP dirigida a la població amb discapacitat adolescent i jove amb discapacitat intel·lectual lleugera o moderada. 

L’APP actua com una xarxa social i de suport digital i accessible que capacita a les persones amb discapacitat Intel·lectual en la seva transició a la vida adulta i ofereix múltiples oportunitats socials.

Recentment ha estat un dels projectes seleccionats en el programa transforma impulsat per el Hub d’Innovació Social i Sanitària, fet que servirà, entre d’altres coses,  per ajudar en la validació clínica i pedagògica de l’eina així com la seva implantació en el territori.

 

Arrêt és una APP inciativa de l’Institut de desigualtats per combatre la violència de gènere a la ciutat de Dakar, al Senegal. Una app senzilla però efctiva que empodera a la víctima i sensibilitza a la població. 

La web EsmorSA és una eina de sensibilització per centres educatius o entitats socials que vulguin fomentar el consum ecològic, responsable i de proximitat entre el seu alumnat o usuaris.

L’eina incorpora algunes funcions per facilitar la gestió però, sobretot, permet compartir de manera pública unes dades dinàmiques del comportament col·lectiu pel que fa al consum que ajuden a prendre conciència.

Voleu una solució digital per resoldre una necessitat social o educativa? Et podem ajudar ;)!
Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb vosaltres per conèixer el vostre cas.