myCarenet APPS

Malgrat no ser la seva activitat principal, myCarenet ha posat els seus coneixements tècnics al servei d'iniciatives socials o educatives amb l'ànim de facilitar l'abordatge digital de problemàtiques que pateixen els col·lectius més vulnerables. A continuació podeu veure alguns exemples d'aplicacions que myCarenet ha desenvolupat:

 

Com ja sabeu, myCarenet és una APP dirigida a fer suport a les persones amb dependència o les seves families. Aquí podeu veure una mostra d’algunes de les funcions que pot fer.  L’App és molt fàcil de personalitzar i concretar a les prioritats de les entitats o administracions que  estiguin interessades en implantar-la en el seu territori o col·lectius. 

 

Compartim és un MPV dirigit a la població amb discapacitat intel·lectual lleugera o moderada que estant cursant un IFE (Itinerari Formatiu Específic). L’App reuneix eines que faciliten la vida quotidiana d’aquestes persones com una calculadora de nutrients, definicions el lectura fàcil o vídeos explicatius protagonitzats per el propi alumnat. Actualment el Departament d’Educació n’està valorant la seva implantació. 

 

Arrêt és una APP inciativa de l’Institut de desigualtats per combatre la violència de gènere a la ciutat de Dakar, al Senegal. Una app senzilla però efctiva que empodera a la víctima i sensibilitza a la població. 

Voleu una solució digital per resoldre una necessitat social? Et podem ajudar ;)!
Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb vosaltres per conèixer el vostre cas.