Presentació

Entre els reptes més importants del S XXI de la societat occidental  hi ha el de resoldre la creixent necessitat de suport de les persones amb dependència i el seu entorn cuidador. L’increment de l’esperança de vida és un dels avenços més importants de la medicina moderna però comportarà  un sobre envelliment en la població. Nous models de famílies amb menys membres, l’emancipació i incorporació de la dona en el mercat de treball o l’impacte de la pandèmia del COVID19 són també altres  fenòmens sociològics que, entre d’altres, obliguen a repensar els models tradicionals sociosanitaris que fins ara han atès aquests col·lectius.

En un món inundat de tecnologia tenim a l’abast les eines per poder abordar aquesta necessitat de manera satisfactòria i sostenible.

En el context esmentat calen models transformadors d’alt impacte que resolguin les necessitats de les persones amb dependència i el seu entorn cuidador de  manera empoderada, efectiva, flexible i sostenible.

L’any 2018, després d’una llarga trajectòria en l’àmbit assistencial en context residencial i resultat d’una inquietud personal, neix myCarenet  en la recerca d’aquest model alternatiu. Durant aquest temps el projecte  ha anat madurant poc a poc gràcies a  la complicitat i col·laboració de moltes persones i entitats que l’han bressolat.

Aprofito l’avinentesa per agrair-los el suport tot esperant que myCarenet estigui ben aviat disponible per totes les persones que ho necessiten. 

Albert Puig Tobella – Impulsor del projecte myCarenet

El Consell Assessor

El consell assessor té la finalitat d’acompanyar myCarenet en aquesta fase inicial. La complexitat del projecte demana de mirades externes i diverses que completin la visió en les principals decisions estratègiques. 

Col·laboracions i proveïdors clau